Review

Geplaatst op: 17-06-2014

Backgammon is een spel dat echt leuk is om te spelen. Vaak zijn bordspellen vooral bedoeld voor kinderen, maar backgammon is juist een spel dat meer geschikt is voor volwassenen. 's Avonds met een wijntje en wat kaas gezellig samen backgammon spelen: een gezelligere avond kun je je toch niet wensen?

Review van het backgammon bordspel

Het backgammon spel dat wij hebben gereviewd, komt in een koffer. Dat is handig voor meerdere redenen: op deze manier is het een gemakkelijk mee te nemen spel én het spel is extra stevig en degelijk, dus zal niet snel stuk gaan. Ook kunnen de stenen niet snel wegraken doordat je in feite in een koffertje speelt. De bar in het midden is ideaal om geslagen stenen op te leggen, zonder dat deze worden verward met stenen die nog in het spel zijn. De stenen zelf zijn van hard materiaal gemaakt, dus ze zullen niet gauw kapot vallen. Dobbelen gaat gemakkelijk en ook de dobbelstenen blijven netjes op het bord liggen doordat het spel in een koffervorm komt.

Review van online backgammon

Online backgammon is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat komt omdat internet tegenwoordig overal te vinden is, en je dus altijd een gezellig spelletje backgammon kunt spelen. Online backgammon spelen kan op veel verschillende websites, veelal casino websites. Vaak heb je de mogelijkheid om voor speelgeld of echt geld te spelen, dus het is hoe dan ook erg spannend. Het fijne van online backgammon is dat er nooit vals gespeeld kan worden. Je kunt niet per ongeluk een steentje teveel verplaatsen en de dobbelsteen kan niet twijfelachtig schuin liggen. Ideaal. Mocht je een backgammon liefhebber zijn en niet altijd iemand in de buurt hebben om gezellig een spelletje te spelen, dan is online backgammon een prima oplossing! Wij zijn in ieder geval fan.